Menu

Het goede gesprek

Voor het goede gesprek en begeleiding

Bij WIM arbo voeren we het goede gesprek op basis van oprechte interesse. Of je nu belt met de arbodienst of dat je spreekt met de WIM-adviseur of WIM-arts, iedereen moet zich gezien en gehoord voelen.

WIM

Mensen laten floreren

In het goede gesprek wordt er vooral goed geluisterd. In het geval van verzuim of dreiging tot verzuim heeft het als doel om erachter te komen waarom vandaag iets niet meer lukt wat gisteren nog ging. Om mensen vanuit dit gesprek weer in beweging te zetten en te laten floreren.

In het goede gesprek worden moeilijke onderwerpen niet uit de weg gegaan. Het doel is het vinden van oplossingen. Ieder neemt daarbij zijn eigen verantwoordelijkheid om zo groei mogelijk maken. Of het om verzuimbegeleiding gaat, teamtraining of organisatieadvies, het start altijd met het goede gesprek.

Een eerste vereiste om een goed gesprek mogelijk te maken is vertrouwen en bereikbaar zijn. Wanneer je open staat voor vragen, niet vooringenomen bent en oprecht luistert, vind je verbinding. Zo komen we altijd verder.

WIM