Menu
WIM

Michel van de Haar

WIM adviseur / (Arbeids) fysiotherapeut

ZORGPROFESSIONAL - FYSIOTHERAPEUT - VERBINDER - AMATEUR KOK - TROMPETTIST - BASSIST - MOTIVATOR - DOENER - TUINLIEFHEBBER - COACH -MOTORRIJDENDE ONTDEKKINGSREIZIGER - MENS!

Ik sta als een positief en ondernemend (familie) mens met beide benen op de grond. Als muziekomnivoor, als luisteraar en muzikant, vermaak ik mij altijd opperbest. Ik ben graag in contact met de mensen om mij heen en kijk vooral naar de positieve dingen in het leven. Geniet waar mogelijk met volle teugen van; motorrijden, hiken, bbq waarbij (gezond) koken een grote hobby is.

Bij WIM

Als WIM adviseur kan ik goed uit de voeten in de contacten met mensen in het algemeen. Of het nu gaat om de spreekwoordelijk “externe of interne klant”, ik weet verbindingen te leggen en hou van korte duidelijke lijnen met als basis vertrouwen.

Mijn ervaring binnen de fysiotherapie en in commerciële werkomgevingen, in combinatie met mijn persoonlijke eigenschappen, zijn de ingrediënten waarom alles zo complementair aan elkaar is. Het DNA van WIM past mij daarom als een warme jas!

WIM