Menu
WIM

Petra Schildkamp

WIM adviseur

VERZORGEND - CREATIEF - EIGENWIJS - POSITIEF - ORGANISATOR

Aweer 20 jaar woon ik in het mooie Bad Bentheim, net over de grens in Duitsland, samen met mijn zoon van 10, hond, 2 katten en 2 konijnen.

Ik mag graag creatief bezig zijn, of dat nu klein en fijn is, als schilderen of glaskralen branden en sierraden maken, of met grof geschut en gereedschap een konijnenstal bouwen. Daarnaast kook ik graag, probeer ook graag gerechten van over de grens, dus ga graag eens lekker uit eten met vriendinnen.

Istrië is helemaal thuiskomen voor ons en daarom is het onze wens om daar een eigen huisje te realiseren.

Bij WIM

Sinds een goede 10 jaar ben ik nu Casemanager verzuim en WGA. Via Horeca, Makelaardij en Verzekeringen kwam ik in dit mooie vak terecht. Een vak waar je niet gauw te oud voor bent en het juist helpt als je levenservaring meebrengt.

Het mooiste voor mij; Mensen weer activeren, vooral als ze er al even uit liggen of er een recente gezondheidswijziging is die je leven overhoop kan gooien. Na een stukje rouwverwerking weer aan de slag met de toekomst. Wat kun je nu nog wel, wat zou je willen en wat heb je nodig om daar te komen? Hoe kan ik je daarbij ondersteunen? Ik kan met hernieuwde energie verder met mijn dag, na een gesprek waarbij ik met aandacht en coaching een (ex)medewerker verder heb kunnen helpen.

Het leven is te kort om bij de pakken neer te gaan zitten. Het zit niet altijd mee, maar ‘man muss lernen im Regen zu tanzen’.