Menu
WIM

Aimé van Gorkom

Directeur

Liefhebber van ruig terrein. Ik houd van uitdagingen aangaan en geloof in eigen kracht. Graag sta ik met “mijn poten in de modder”. Of dat nou letterlijk is of figuurlijk. We vinden altijd wel een weg om eruit te komen en de lessen die we daaruit leren, helpen ons altijd verder.

Hoe geef ik die liefhebberij vorm? Ik houd van mountainbiken, terreinrijden en van hiken. Goed voor het lichaam en zeker goed voor de geest.

Mijn “roots” liggen in een ondernemersfamilie. Maar uiteindelijk heb ik mij toegelegd op financieel management. Ik heb in diverse branches gewerkt en in mijn loopbaan als business controller en financieel directeur heb ik vele organisaties (financieel) mogen leiden. Daarmee heb ik ervaring opgedaan in kleine en grote, profit en not-for-profit organisaties. Deze verantwoordelijkheid ging meestal gepaard met het structureren van de organisatie(onderdelen) tot een goed functionerend geheel. Werken aan efficiency betekent voor mij dan ook niets anders dan het faciliteren van mensen met behulp van organisatie en systemen zodat zij optimaal kunnen functioneren; mensgericht en data georiënteerd.

Omdat al deze onderwerpen zo nauw verweven zijn met mijn persoonlijkheid, ligt arbodienstverlening mij zo na aan het hart. Door het optimaliseren van de randvoorwaarden kunnen mensen met meer plezier hun werk doen. Werken kost dan geen energie maar levert juist energie op. Zo stellen wij al vanaf de oprichting van WIM arbo dat een goed functionerende organisatie de beste preventie is tegen verzuim. Met deze benadering werken we aan een duurzame preventie!

En hoe mooi is het dat alle mensen van WIM dat gedachtegoed omarmen en proberen om onze klanten daarmee verder te helpen! Listening to move forward!

WIM