Menu
WIM

Anouk Hemel

WIM adviseur

GULLE SCHATERLACH - BETROKKEN - SNELLE SCHAKELAAR

Mijn credo luidt ‘Wie goed doet, goed ontmoet!’ Ik ga het contact graag open in en laat me verrassen door de belevingswereld van de ander. Zo anders blijkt iemand het leven te ervaren, zo uniek is het verhaal van de ander. Ik sta versteld van de veelheid in belevingen! Naast verzuimwerk verzorg ik wekelijkse yogalessen. Op laagdrempelige wijze nodig ik mensen uit om aandacht te geven aan zichzelf en die rust en kalmte in zichzelf weten te vinden. Veelal ga je zo op in de drukte van alledag, vergeet je adem te halen, verlies je jezelf in een gedachte of beland je in een achtbaan aan emoties. Hoe cool is het dan erachter te komen dat je meer rust en wijsheid in je hebt dan je dacht?!

Boven al dit moois aan werk staan mijn zoon, dochter en partner. Wat we ook met elkaar meemaken in dit leven, alle ups en downs, het is zo fijn dat dit samen te mogen doen.

Bij WIM

Al vele jaren werk ik als psycholoog Arbeid & Organisatie in arbo-land. Vele mensen hebben hun persoonlijke ervaringen in alle openheid met me gedeeld. Ik heb hen mogen begeleiden in hun herstelproces van psychische klachten, wat niet altijd makkelijk is.

WIM arbo heeft me de mogelijkheid gegeven om opnieuw in dit werkveld te starten op een manier waarin ik geloof: het goede gesprek.

Het is zo mooi (en uitdagend) als je elkaar in dit werkveld weet te bereiken. Juist moeilijke kwetsbare verzuimsituaties laten de essentie zien. Iedereen wordt zich plots ernstig bewust van de mens achter de functie, wat je écht aan elkaar hebt. Het leven loopt veelal niet zoals gedacht. Een verzuimmelding komt niet zomaar uit de lucht vallen en er is nooit een goed moment voor. Maar een verzuimmelding geeft wél aan dat aandacht ertoe doet en dat we bovenal mens zijn.

WIM