Menu
WIM

Ashraf Aria

Stafarts/Bedrijfsarts

BETROKKEN - NAUWKEURIG - RECHTVAARDIG

Geboren en getogen in Afghanistan, vervolgens gedwongen om ons leven verder voort te zetten buiten mijn vaderland. De stap was groot en het verdriet was intens. Desondanks ben ik dankbaar voor alles wat er mij na ons vertrek is overkomen. Een kans om opnieuw te beginnen, hoeveel mensen krijgen die kans? Weliswaar buiten mijn geboorteland, maar dat hield mij niet tegen om Nederland ook mijn land te maken.

Nauwkeurig, betrokken en rechtvaardig zijn woorden die mij omschrijven. De mensen om mij heen, zowel familie en vrienden, als collega’s en patiënten zijn bewust van mijn nauwkeurigheid. Ik wil het graag goed doen voor de mensen om mij heen. Ik geef daarom ook veel aan mijn geliefden, omdat ik mij altijd erg verbonden en betrokken voel. In mij leeft een enorm verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor ik veel waarde hecht aan rechtvaardigheid. Iedereen verdient een kans om zijn/haar situatie te verbeteren, en daar draag ik als man, vader, vriend, collega en bedrijfsarts graag aan bij.

Bij WIM

Als bedrijfsarts ben ik erg betrokken bij mijn patiënten. Ik vind het belangrijk om mensen te helpen/ondersteunen bij het vinden van de juiste balans in hun werk- en privéleven. Wij leven in een maatschappij die veel van ons vraagt, waar de druk hoog ligt en waar mensen zich helaas snel kwijt lijken te raken in de alledaagse hectiek. Tijdens mijn spreekuren begin ik de gesprekken concreet en breid vervolgens verder uit en bespreken we bredere onderwerpen. Dit geeft mij een beter beeld over iemand, waardoor ik gerichter advies kan geven. Dit geeft mij veel voldoening.