Menu
WIM

Eva van Dijck

WIM adviseur - vertrouwenspersoon - hoofd kwaliteitszorg

NIEUWSGIERIG - ANALYTISCH - ZORGZAAM - ONDERSTEUNEND

Als geboren en getogen Brabander hou ik van gezelligheid, ben ik vriendelijk, maar ook een tikkeltje eigenwijs. Inmiddels woon ik alweer langere tijd in Gelderland (studie in Wageningen, nu woonachtig in Zaltbommel), maar de zachte g is gebleven. Ik vind het fijn om voor vrienden en familie te koken en ben veel met de hond buiten of achter de pottenbakkersschijf te vinden.

Bij WIM

Als vertrouwenspersoon en WIM adviseur begeleid ik werknemers en werkgevers op het gebied van gezond en veilig werken en verzuim. En binnen WIM arbo zorg ik als hoofd kwaliteitszorg voor de basis om als organisatie te groeien en te blijven ontwikkelen. Een dynamische combinatie waarbij ik zowel intern als extern werk en een bijdrage kan leveren om de wereld nog iets beter te maken.

Als vertrouwenspersoon

Aandacht, vertrouwen en empowerment staan voor mij centraal in het begeleiden en coachen van medewerkers. Ik ben toegankelijk en oprecht nieuwsgierig naar de persoon, het verhaal en hetgeen diegene nodig heeft om weer verder te kunnen.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig kunnen voelen op de werkvloer. Als er iets is gebeurt waarbij je je niet veilig voelt, dan kan dat een grote impact hebben op je (psychische) gezondheid en werkgeluk. Als vertrouwenspersoon ben ik er voor de medewerkers die ongewenste omgangsvormen of integriteitskwesties willen aankaarten. Ik begeleid, denk mee en informeer over mogelijke oplossingen. Zo nodig kan ik doorverwijzen en nazorg bieden. Dit gebeurt uiteraard volledig vertrouwelijk.

WIM