Menu
WIM

Geert Smit

Directeur Sales/Marketing/Medisch

ROUTEPLANNER; VUL HIER UW BESTEMMING IN....

Vanuit alle mogelijkheden die ik zie iets moois bouwen, dat vind ik erg leuk. Of dit nou een mooi bedrijf is, een huis of een leuk liedje, ik moet creëren. Ideeën genoeg. Als je weet waar je heen wil en weet wat er nodig is, kan je samen met de juiste mensen bergen verzetten. Ik geniet van zonnige lente dagen, het leven beschouwen met familie of vrienden, uit het raam staren met de muziek aan, flink beulen in de gym, klussen in mijn tuin, Street art, een bandje bezoeken en gezellige wandelingen maken.

Bij WIM

Ik werk al heel wat jaren in de arbo-wereld als arts, coach, adviseur en consultant en al die ervaringen komen samen bij WIM arbo. Hier kan ik bouwen, beschouwen, argumenteren en enthousiasmeren. Vanuit mijn rol krijg ik daar alle ruimte voor. Het verbinden van maatschappelijke ontwikkelingen, trends, kennisgebieden en mensen geeft mij plezier. Hieruit ontstaan diensten die mensen blij maken.

Hoe mooi is het om samen met een club enthousiaste slimme collega’s een mooi bedrijf neer te zetten. Het geeft ons de mogelijkheid om onze klanten de waarde van goede arbodienstverlening te laten ervaren. Ik hoop hiermee iets moois toe te voegen, te vinden wat ons verbindt en weg te nemen wat ons daarin tegenhoudt.

WIM