Menu
WIM

Henk Haar

Directeur

en ook regelmatig facilitair medewerker

Graag ga ik een uitdaging aan. En als ik een bepaald doel wil bereiken, laat ik me daarbij niet gemakkelijk tegenhouden door obstakels en beperkingen. Ik krijg er juist energie van om het schijnbaar onmogelijke mogelijk te maken. Het in staat stellen en ondersteunen van collega’s, relaties en klanten om optimaal gebruik te maken van hun talenten en capaciteiten doe ik met veel plezier. Dat levert vaak een mooie ontdekkingstocht op. Voor mij is het belangrijk dat iemand op de juiste plaats zit of gezet wordt, waar diegene helemaal tot zijn recht komt.

Vanuit vertrouwen mensen met elkaar verbinden en mensen en organisaties verder helpen door passende (maatwerk) oplossingen te bieden. Dat is wat mij drijft en niet geheel toevallig zijn het ook drie kernwaarden van WIM arbo!

Met WIM bouwen wij aan een organisatie met een arbeidscultuur waarvan ik altijd gehoopt heb er eens te mogen werken. Met veel plezier, samen met professionele collega’s, vanuit één zelfde visie, zetten wij ons in om mensen en organisaties verder te helpen. Aan mij en mijn collega directieleden de taak om ervoor te zorgen dat onze collega’s hun werk goed kunnen (blijven) doen. Wij faciliteren dat graag!

Het verbinden en graag aangaan van uitdagingen zie je ook terug in mijn vrije tijd. In het muziek maken met mijn band, het koesteren van mijn oldtimer, het racen met collega coureurs of het wandelen met onze honden worden deze eigenschappen (of zijn het mijn behoeftes?) volop aangesproken. En daar kan ik dan weer enorm van genieten!

WIM