Menu
WIM

Hester Blijenberg - Kiers

WIM adviseur (RV)

PRAGMATISCHE DOENER - LUISTEREND OOR - LEERGIERIG

Bij mij is het glas altijd half vol. Als het niet kan zoals het moet, moet het zoals het kan. Je leest het al, ik hou ook van clichés. Omdat er altijd wel een kern van waarheid in zit. Ik hou van lezen, een goede film en lekker muziek luisteren. Ik word blij van echte gesprekken, ook als het een keer een zwaar thema is.

Bij WIM

Als WIM adviseur heb ik contact met mensen die in het verzuim zitten en praat met hen over de on- maar ook mogelijkheden die zij hebben ten aanzien van werk en de balans tussen werk en privé. Daarnaast heb ik contact met leidinggevenden die ik mag adviseren over het verzuimproces of over het contact met de medewerker.

Met een achtergrond als leidinggevende over grote teams snap ik het speelveld van de managers en de uitdagingen die er liggen. Daarnaast zorg ik eerst voor contact alvorens ik de r toevoeg van contRact.

Verbinding maakt dat ik snel het goede gesprek voer. Vanuit mijn NLP coach opleiding en opsteller voor familie en organisatie opstellingen kan ik nog meer rake vragen stellen om te kijken waar de achterliggende redenen zijn van keuzes die mensen maken en welke dynamieken er spelen. Als regievoerder kijk ik samen met mijn collega WIM adviseurs naar het totale beeld en de rode draden die er lopen.