Menu
WIM

Joan Zoutkamp

WIM adviseur

NO NONSENS MENTALITEIT - HART OP DE TONG - EERLIJK - ZORGZAAM - OPRECHT

Voor mij staat welzijn hoog in het vaandel. Hard werken daar ben ik niet vies van. Net zo hard ontspannen, dat geeft mij energie en maakt mijn leven mooi.

Ik ben door WIM arbo in de gelegenheid gesteld mijn werkzaamheden te mogen uitvoeren vanuit Suriname, het land waar mijn roots liggen. Dat betekent heel vroeg op, maar dagelijks gewekt worden door het concert dat door de vogels wordt gegeven. Dit laat mij telkens weer beseffen hoe bevoorrecht ik ben om in het Amazoneregenwoud te mogen wonen.

Mijn hobby’s zijn “noodzakelijk” sporten en ontspannen in de breedste zin van het woord.

Bij WIM

Als WIM adviseur ben ik een verzuim strateeg. Schadelast beheersing voor de werkgever, welzijn van de werknemer, duurzame inzetbaarheid stimuleren, inzet van kennis in wet- en regelgeving en alle andere aspecten van mijn werkzaamheden, vragen om scherpe analyses en uitvoerbare adviezen.

Naast het uitzetten van strategieën, zet ik ook mijn kennis en ervaring als ICF gecertificeerde coach in tijdens de uitvoering van mijn werk. Gesprekken met zowel de managers als de medewerkers probeer ik zodanig in te steken dat beperkingen omgezet kunnen worden in mogelijkheden, wat mijn motto in dit leven is.

WIM arbo biedt mij de mogelijkheid mijn kennis en vaardigheden ten volle te benutten, zodat het niet voelt als werken. Het geeft voldoening.