Menu
WIM

Joep van den Beuken

Data-analist / Functioneel Beheerder

VERBINDER - MULTIPOTENTIALIST

Werken doe je niet alleen, maar vooral met elkaar. Je hebt elkaar nodig om het beste uit jezelf te halen, om boven jezelf uit te stijgen. Als een relatie goed voelt, haal ik zoveel energie uit het contact. Dan sta ik wat graag klaar voor de ander met de vraag: "Hoe kan ik jou helpen, zodat je weer verder kan?" ICT is niet het leukste gedeelte in het werk waar mensen mee te maken hebben...

Als het om mezelf gaat, haal ik energie uit een gezellige middag bordspellen spelen met vrienden, of goed kapot gaan met een rondje hardlopen. Ik kan intens genieten van een perfecte espresso, een spannende F1 wedstrijd, een soepele achtbaan, een gezonde vegan maaltijd en tegenwoordig ook een flink stuk hiken met zoon, dochter en partner. Mijn motto is 'Elke keer het beste uit de dag halen'. Lukt misschien niet altijd, maar het scheelt dat we elkaar hebben.

Bij WIM

Al vele jaren ben ik bekend met arbodiensten en vooral in de afstemming met de klant. Wellicht helpt mijn opleiding tot organisatiepsycholoog dat ik de aansluiting kan maken tussen dienstverlening en (organisatie-)behoeften. Dit gecombineerd met mijn geduld (niet oneindig) en de kunst om in de details te gaan, maakt mij een goede gesprekspartner als het gaat om ICT-zaken.

Toen ik bij WIM arbo werd gevraagd om mee te bouwen in de functie van functioneel beheerder/data-analist, zei ik “zet mij niet alleen achter 2 schermen, maar laat me samen met anderen mooie dingen maken”. Laat dit nu net zijn hoe ik bij WIM arbo mijn kwaliteiten mag inzetten. En dat is tof!

WIM