Menu
WIM

Martijn Kuen

WIM Merkbewaker

CREATIEF ONDERNEMER- GENERALIST - WIM ARBO MARKETING

Naast mijn sociale leven, Chevy V8 en uitwaaien op de eilanden, is er voor mij als creatief-generalist niets leuker dan met mijn marketing- en productiekennis bedrijven wakker te schudden om ze vervolgens verder te helpen en te laten groeien. Afgelopen jaren heb ik zowel grote als kleine bedrijven geholpen bij het neerzetten van hun organisatie. Van het formuleren van de visie en missie en vanuit mijn andere kijk op de processen naar uitvoering en begeleiding. Hierbij heb ik ook erg kunnen genieten van de uitvoering van projecten. Van huisstijl creaties, kantoor- en winkelinrichting, campagnes tot festivals. Niets is te gek, te groot of te klein wanneer de uiting voor de ontvanger maar juist is.

WIM Merkbewaker

Ook bij WIM ligt een geweldige uitdaging voor mij om ‘de wereld van arbo weer menselijker te maken’. Om vanuit een huiselijk ingerichte kantoor van WIM bij te mogen dragen aan het vertalen en uitwerken van de WIM missie ‘mensen altijd verder helpen’. Met passie het bedrijf laten groeien, omdat het de wereld weer wat mooier maakt.

De manier waarop WIM namelijk omgaat met mensen die arbo zorg nodig hebben vind ik geweldig. Niet het proces maar de mens altijd als uitgangspunt nemen en altijd verder willen helpen. Daarbij is voor mij de taak om het merk WIM arbo uit te bouwen als merkbewaker uiteraard de kers op de taart.

WIM