Menu
WIM

Tanja Liefting

Bedrijfsarts

DOENER - OPRECHT - VERTROUWEN

Ik ben altijd in de weer. Ik zeil graag op het IJsselmeer, de Waddenzee en de Noordzee, maar ik houd ook van puzzelen (jigsaw en denksport), lezen, tuinieren, kleding maken en op andere manieren creatief bezig zijn. Ik mis echter een artistiek gen, dus mijn creaties blijven in de huiselijke kring.

Bij WIM

Ik ben arts geworden vanuit de innerlijke drive om mensen beter te maken. Gedurende mijn lange carrière als militair arts bij de Koninklijke Marine, heb ik gemerkt dat preventie ook belangrijk is en dat goede arbeidsomstandigheden als vanzelfsprekend worden gezien, maar dat niet altijd zijn. Werken is belangrijk voor mensen, niet alleen vanuit financieel oogpunt, maar ook als identiteit, het aanspreken van kwaliteiten en het contact met collega's. Werknemers die om welke reden dan ook hun eigen werk niet meer kunnen doen, verdienen aandacht en begeleiding om weer terug te keren in het arbeidsproces. Daarom ben ik in 2006 begonnen met de opleiding tot bedrijfsarts. Mijn ervaring met militairen, mijn uitzendingen en mijn contacten met leidinggevenden hebben mij gevormd en bepalen mijn manier van werken. Ik kan direct zijn maar dan weet je ook waar je aan toe bent.

Werken bij WIM arbo spreekt mij aan vanwege de duidelijkheid van de rollen van de bedrijfsarts en de WIM adviseur en de aanvulling die ze voor elkaar zijn.

WIM